ShSKUK: 181 pacientë në trajtim mjekësor

ShSKUK:  181 pacientë në trajtim mjekësor

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) në trajtim mjekësor janë 181 pacientë, 144 prej tyre të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 37 të tjerë post-Covid-19.

ShSKUK ka treguar se 98 pacientë janë në oksigjeno-terapi, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë 3 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 67 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 34 pacientë post-covid

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 3 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 9 pacientë


Klinika e Gjinekologjisë, 10 pacientë

Spitali i Prizrenit, 6 pacientë

Spitali i Pejës, 9 pacientë

Spitali i Gjakovës, 16 pacientë

Spitalit Mitrovicës,12 pacientë

Spitali i Ferizajt, 4 pacientë

Spitali i Gjilanit, 11 pacientë

Lexo edhe

Video