ShSKUK: 149 pacientë janë me oksigjeno-terapi

ShSKUK: 149 pacientë janë me oksigjeno-terapi

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se në trajtim mjekësor nga COVID-19 janë 216 pacientë.

ShSKUK ka njoftuar se 145 pacientë janë në oksigjeno terapi, kurse në Mjekim Intensiv janë 17 pacientë.

Njoftim i plotë:

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK), në trajtim mjekësor nga Covid-19  janë 216 pacientë.

149 pacientë janë me oksigjeno-terapi, kurse në Mjekim Intensiv janë 17 pacientë

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 75 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 15 pacientë


Klinika e Pediatrisë, 8 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 15 pacientë

Spitali i Prizrenit, 22 pacientë

Spitali i Gjilanit, 20 pacientë

Spitali i Pejës, 18 pacientë

Spitali i Gjakovës, 22 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 9 pacientë

Spitali i Ferizajt, 12 pacientë

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.