ShSKUK: 12 pacientë me Covid-19 pozitivë, 23 post-covid

ShSKUK: 12 pacientë me Covid-19 pozitivë,  23 post-covid

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se bazuar në raporteve nga klinikat Covid në QKUK, por edhe spitalet e përgjithshme, tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të  Kosovës në trajtim janë 12 pacientë  të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 23 të tjerë post-covid.

Sipas njoftimit, me oksigjeno-terapi janë 13 pacientë, kurse nuk ka pacientë në mjekim intensiv.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 8 pacientë


Klinika e Pulmologjisë, 17 pacientë, post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, nuk ka pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 4  pacientë

Spitali i Ferizajt, 1  pacient

Lexo edhe

Video

error: