ShSKUK: 108 pacientë me oksigjenoterapi

ShSKUK: 108 pacientë me oksigjenoterapi

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se 157 pacientë janë të konfirmuar me COVID-19 dhe katër pacientë negativ me COVID-19 po marrin trajtim mjekësor në kuadër të ShSKUK-së.

Në raport thuhet se 108 pacientë janë me oksigjeno-terapi janë 108 pacientë, kurse në mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë të shtrirë 3 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 78  pacientë

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 3  pacientë

Klinika e Pediatrisë, 9 pacientë


Klinika Obstetrike Gjinekologjike, 13 pacientë 

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 11 pacientë

Spitali i Prizrenit, 7  pacientë

Spitali i Mitrovicës, 15 pacientë

Spitali i Ferizajt, 9 pacientë

Spitali i Gjilanit, 14 pacientë

Lexo edhe

Video