Shqiptohen 653 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCOVID-19

Shqiptohen 653 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCOVID-19

Policia po vazhdon që të shqiptojë gjoba për qytetarët të cilët nuk po i përfillin  masat antiCOVID-19.

Së fundmi Policia e Kosovës ka shqiptuar 653 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCOVID-19.


Kujtojmë se që nga 30 gushti kur edhe hyrën në fuqi masat antiCOVID-19, policia shqiptoi pothuajse për çdo ditë rreth 4 mijë e herë edhe mbi 4 mijë gjoba.

Masat antiCOVID-19, do të jenë në fuqi deri më 26 shtator.

Ndërkohë që në raportin e fundit IKShPK, njoftoi për 2 vdekje dhe 133 raste të reja me COVID-19.

Lexo edhe

Video

error: