Shqiptohen 330 gjoba antiCOVID-19

Shqiptohen 330 gjoba antiCOVID-19

Qytetarët vazhdojnë të mos i respektojnë masat për parandalimin e përhapjes dhe mbrojtjes nga COVID-19.


Shkak i kësaj policia ka shqiptuar mijëra gjoba.

Vetëm brenda ditës së mërkure, policia ka shqiptuar 330 gjoba ata që nuk i përfillën masat kundër  COVID-19.

Lexo edhe

Video

error: