Shqipëria pa asnjë viktimë nga koronavirusi në 24 orët e fundit

Tri raste të reja janë konfirmuar në 24 orët e fundit nga 2444 testime të kryera në Shqipëri, ka bërë të ditur Ministria e Shëndetësisë. Aktualisht janë 66 pacientë aktivë me COVID-19, prej tyre vetëm një po merr trajtim spitalor të specializuar. Dy raste të reja janë regjistruar në Tiranë dhe një në Durrës, ndërsa … Continue reading Shqipëria pa asnjë viktimë nga koronavirusi në 24 orët e fundit