Shpenzimet dhe remitancat, diaspora i dha Kosovës rreth 2 miliardë euro

Bashkatdhetarët që kanë ardhur gjatë vitit 2021 në Kosovë, sipas hulumtimeve të bëra nga organizatat joqeveritare, kanë shpenzuar rreth 2 miliardë euro, duke përfshirë edhe remitancat. Sipas ekspertëve që i kanë bërë këto hulumtime, thuhet se të hollat e derdhura në forma të ndryshme janë një mbështetje për ekonominë e Kosovës, sidomos në kohë të … Continue reading Shpenzimet dhe remitancat, diaspora i dha Kosovës rreth 2 miliardë euro