Shpend Ahmeti njofton për anulimin e një koncerti, qytetarët i kërkojnë ta shikojë sheshin e vërshuarë (Foto)

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar se edhe sonte për shkak të reshjeve të shiut, përformanca e Ylli Megi anulohet dhe zhvendoset për një datë tjetër. Ahmeti ka shkruar në Facebook se programi kulturor në kuadër të Akull n’Verë do të vazhdojë. Ndërkohë, qytetarët i kanë kërkuar të kujdeset për rrugët e … Continue reading Shpend Ahmeti njofton për anulimin e një koncerti, qytetarët i kërkojnë ta shikojë sheshin e vërshuarë (Foto)