Shorti i fazës eliminatore të kupave evropiane, pa përfaqësuesit e klubeve

Shorti i fazës eliminatore të kupave evropiane, pa përfaqësuesit e klubeve

Shorti për tri garat evropiane, Champions League, Europa League dhe Conference League do të hidhet me dyer të mbyllura.

UEFA njoftoi se do të përcaktojë çiftet e fazës eliminatore pa praninë e përfaqësuesve të klubeve.

Shorti i çifteve në Nyon është caktuar për 13 dhjetor.


Situata me koronavirusin dhe rrugëtimi i vështirë e detyruan UEFA-n të merrte një vendim tjetër.

Kështu ka ndryshuar plani i shortit për Ligën e Kombeve, nga sezoni 2022/23.

Është dashur të mbahej më 16 dhjetor në Montreux të Zvicrës, por gjithçka do të bëhet sërish në Nyon.

Lexo edhe

Video