Shoqëria civile kërkon që MD ta bind Komisionin e Venecias se vetëm me vetting këndellet sistemi i drejtësisë

Derisa Ministria e Drejtësisë është në pritje të opinionit për vettingun nga Komisioni i Venecias, shoqëria civile po kërkon që kjo ministri ta bind këtë komision se vetëm përmes vettingut, mund të këndellet sistemi i drejtësisë në Kosovë dhe se tani është koha e fundit për këtë proces. Gjatë javës së ardhshme në Kosovë pritet … Continue reading Shoqëria civile kërkon që MD ta bind Komisionin e Venecias se vetëm me vetting këndellet sistemi i drejtësisë