Shoferët e tronditur panë qërimin e hesapeve ndërmjet majmunëve

Dy “banda rivale” të majmunëve të egër u grindën para shoferëve të tronditur në rrugët e Tajlandës, dhe incidenti natyrisht u filmua dhe u postua në mediat sociale. Sherri filloi para rrënojave të një tempulli antik budist, dhe më pas një grup u drejtua në një rrugë afër, pas së cilës një turmë majmunësh shkaktoi … Continue reading Shoferët e tronditur panë qërimin e hesapeve ndërmjet majmunëve