Shkrepe momentin dhe fito shumë shpërblime!

Shkrepe momentin dhe fito shumë shpërblime!

Shkrepe momentin më të mirë me Jaffa Champion dhe fito super shpërblime si:
Shumë Televizora,
Shumë Lloptopa,
Gramofona,
InstaX,
Dëgjuese,
Set librasht,
Paketimi Jaffa Champion dhe shumë shpbërlime tjera.
Realizo foto kreative me produkt Jaffa Champion dhe postoni në rrjetet sociale me hashtag #ShkrepeMomentin apo të na dërgoni në inbox.


Gjithashtu duhet të ndjekni faqet e Jaffa Champion në Facebook dhe Instagram.
Mos e humb momentin, bëhu pjesë e kampanjës dhe

Kampanja zgjatë vetëm deri në 1 dhjetor.Lexo edhe

Video

error: