SHKK parandalon futjen e drogës në Qendrën e Paraburgimit në Prizren – foto

SHKK parandalon futjen e drogës në Qendrën e Paraburgimit në Prizren – foto

Pas një informacioni  konfidencial  nga Njësiti i Inteligjencës së SHKK-së përmes rrugëve operative, oficerët korrektues sot, rreth orës 15:00 kanë arritur të parandalojnë futjen e substancave narkotike në  Qendrën e Paraburgimit në Prizren.

Droga ishte improvizuar në mënyrë të sofistikuar  në disa atlete dhe oficerët korrektues menjëherë kanë njoftuar Njësitin Antidrogë të Policisë së Kosovës.


Me qëllim të eliminimit të dukurive negative nëpër institucionet korrektuese, Shërbimi Korrektues i Kosovës do të vazhdojë ta ketë primare luftimin e dukurive negative dhe kontrabandës, thuhet në komunikatë.

 

Lexo edhe

1 Comment

Comments are closed.

error: