Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

SHKK fillon lejimin e vikendeve për të dënuarit dhe vizitat familjare

SHKK fillon lejimin e vikendeve për të dënuarit dhe vizitat familjare

Shërbimi Korrektues i Kosovës thotë se prej 28 dhjetorit do të fillojë me lejimin e vikendeve për të dënuarit dhe vizitat familjare.

Si masë lehtësuese, për vizitë familjare SHKK thotë se do të fillojnë me pranimin e vetëm një anëtari të familjes.


Gjatë vizitës së tyre, në hyrje të institucioneve korrektuese familjarët  janë të obliguar të respektojnë masat  antiCovid, si distancën sociale, vendosjen e maskës, dezinfektues.

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka filluar lehtësimin e masave në bashkëpunim me Departamentin  Shëndetësor të Burgjeve.

Shërbimi Korrektues i Kosovës do të vazhdojë bashkërendimin institucional me institucionet relevante të Republikës së Kosovës dhe do të mbajë të informuar opinionin publik rreth hapave në vazhdim.

Lexo edhe

Video

error: