Shkelje ligjore në ShKK, Haxhiu paralajmëron masa ndaj Nehat Thaçit

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka përmendur disa shkelje që janë evidentuar për drejtorin e Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçin. Për këtë ajo ka paralajmëruar edhe inicimin e procedurave ndaj tij. “Para disa ditëve ne kemi pranuar në kabinet disa informacione për shkelje brenda Shërbimit Korrektues të Kosovës. Janë lidhur kontrata dhe janë bërë … Continue reading Shkelje ligjore në ShKK, Haxhiu paralajmëron masa ndaj Nehat Thaçit