Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Shkarkohet Rashit Qalaj

Shkarkohet Rashit Qalaj

Në përputhje me kompetencat ligjore dhe bazuar në raportin e performancës për drejtorin e Policisë së Kosovës, sot kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti ka liruar nga detyra Rashit Qalajn, nga pozita e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës.


Në përputhje me Ligjin për Policinë, kryeministri Hoti ka emëruar Samedin Mehmeti, ushtrues detyre i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës.

Lexo edhe

Video

4 Comments

Komentet janë të mbyllura.

error: