Shikoni kërcimin e rrezikshëm në plazhet e Kroacisë – video

Shikoni kërcimin e rrezikshëm në plazhet e Kroacisë – video

Një video nga riviera e Dalmacisë, e publikuar në faqen popullore në Facebook “Doza ditore e Dalmacisë mesatare”, ka qenë një hit i vërtetë në rrjetet sociale që prej natës së kaluar.

Videoja, e cila sipas komenteve është marrë në Braç në Mirca, tregon një djalë që së pari u ngjit në një shufër ndriçimi publik, dhe më pas u hodh në shpinë në det.


Videoja u publikua me titullin “Nuk është për frikacakët”, dhe provokoi komente të shumta.

“Dhe, përsëri do të ketë artikuj në gazetë, se ai e dëmtoi shpinën, qafën dhe mbeti invalid. Pastaj 57 komente që Zoti ta ndihmojë. Dhe nuk e di se cili do të ishte lumi i  komenteve. Përzgjedhja natyrore ”, shkruan një nga komentuesit.

Javën e kaluar në Split, një pesëmbëdhjetë vjeç u plagos rëndë në Baçvice, pasi kërceu në ujë të cekët, me ç’rast kishte thyer qafën.

https://www.facebook.com/watch/?v=320147432490962

Lexo edhe

Video

error: