Shijo ushqimet më mirë, shijo me vajin vendor Floil

Shijo ushqimet më mirë, shijo me vajin vendor Floil

Për të gjithë ju besimtarët myslimanë që po agjëroni muajin e Ramazanit, por edhe për të gjithë ata që po vazhdojnë të shijojnë ushqimet e tyre të preferuara në çdo orë dhe çast, ju informojmë që ushqimi tyre mund të shijojë më mirë nëse përdornin vajin apo margarinën Floil gjatë përgatitjes.


Këtë e themi duke u bazuar në vlerat ushqyese që përmban vaji vendor Floil, pra:

  • Nëse përgatitni me Floil, ushqimi juaj do ti ruaj vitaminat dhe proteinat natyrale të saj, pasi që vaji Floil është i rafinuar 100%.
  • Nuk do të përmbaj kolesterol, i cili ndikon negativisht për funksionimin e mirë të zemrës.
  • Mbi të gjitha gjatë përdorimit të Floil, ushqimit tuaj do ti shtohen vitamina K dhe E.

Shijo ushqimet më mirë, shijo me vajin vendor Floil

Lexo edhe

Video

error: