Shije që të sjell freski!

Shije që të sjell freski!

Shumë shpesh e kërkojmë shijen që na sjell freski në punë, në udhëtime, në festa të ndryshme e gëzime.

Por jo çdo herë mund të shijojmë gjëra që me shijen unike i sjelli freski mendjes tuaj.


Dhe zgjedhja më e mirë që mund ta bëni ju për veten tuaj, për familjen dhe shoqërinë është brendi Rc Cola.

Zgjedh çfarëdo shijë që donë ti me pi :“RC Cola”, “Rc Q”, “Rc Exotic”, “Rc Cola Neo”, “Rc Refresher”, “Bitter Lemon”, “Lemon Lime”, por në çfarëdo paketimesh
si: 2l, 1.5l dhe 0.5l, si dhe në kanaҫe alumini 0.33l.

Zgjedh brendinë Rc Cola  për freski.

Lexo edhe

Video

error: