Shi dhe breshër në Istog me rrethinë (Video)

Shi dhe breshër në Istog me rrethinë (Video)

Një stuhi e fuqishme me shi, breshër, erëra dhe shkarkime rrufesh ka goditur të shtunën pjesën dërmuese të Kosovës.


Në orët e pasdites kanë filluar erërat e përcjella me shi dhe breshër duke shkaktuar dëme materiale, por edhe në të mbjella.

Një video që ka siguruar KosovaPress nga Istogu, shihet një furtunë me bershër, e cila ka përfshirë fshatrat e kësaj komune.

Lexo edhe

Video