Shembet ura në Fier, dy makina të tonazhit të rëndë përfundojnë në lumë

Shembet ura në Fier, dy makina të tonazhit të rëndë përfundojnë në lumë

Ura e Darëzezës në Fier është shembur, dhe dy makina të tonazhit të rëndë përfundojnë në lumë.


Shkak për shembjen e urës është bërë një kamion i tonazhit të rëndë që ka kaluar në urë, e cila kishte një tonazh të përcaktuar.

Shembja e urës ndërpret komunikimin e banorëve të fshatit me fshatrat e tjerë të zonës dhe vjen vetëm pak ditë pas çeljes së sezonit turistik. Si pasojë, do të dëmtojë shumë edhe bizneset që ka kjo zonë bregdetare, shkruan A2.

Lexo edhe

Video