Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Shell Kosova uron 13 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Shell Kosova uron 13 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Kremtimi i 13 vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës është një nder dhe kënaqësi e veçantë për vendin tonë.

Duke mos harruar të kaluarën tonë dhe sakrificën e bërë për arritjen e shtetformimit të Kosovës ndjehemi të obliguar t’i falënderojmë të gjithë ata të cilët kontribuuan për të begatuar dhe stabilizuar shtetin tonë.


Ne gjithmonë do t’ju jemi mirënjohës heronjve dhe luftëtarëve të pavarësisë së Kosovës!

Gëzuar!

Lexo edhe

Video

error: