ShBA i dhuron Spitalit të Gjakovës një CT

ShBA i dhuron Spitalit të Gjakovës një CT

Shtetet e Bashkuara të Amerikës nëpërmjet Komandës ushtarake, ka dhuruar Skanerin e tomografisë kompjuterike (CT) për Spitalin e Përgjithshëm të Gjakovës.

Këtë lajm e ka bërë të ditur ministri Armend Zemaj përmes një statusi në Facebook.

Ky është postimi i tij i plotë:

Shtetet e Bashkuara të Amerikës nëpërmjet Komandës ushtarake, ka dhuruar Skanerin e tomografisë kompjuterike (CT) për Spitalin e Përgjithshëm të Gjakovës.


Bashkë me Kolonelin Stephen A. Rose dhe Majorin Tomothy Halbur, morëm pjesë në pranim-dorëzimin e këtij donacioni.

ShBA-ja përmes misioneve të saja civile dhe ushtarake, ka ndihmuar Kosovën në kohë pandemie me respiratorë̈, pajisje termo-skanerë, pajisje mbrojtëse profesionale për personelin shëndetësor po edhe ndihma të tjera.

Kosova është e bekuar me miqësinë e Amerikës!

Ju faleminderit, Kolonel Rose!

Ju faleminderit, Major Halbur!

Lexo edhe

Video