Shaqir Totaj shpjegon mënyrën e votimit të qytetarëve më 17 tetor

Shaqir Totaj shpjegon mënyrën e votimit të qytetarëve më 17 tetor

Kandidati për kryetar të Prizrenit nga radhët e PDK-së Shaqir Totaj përmes një postimi në Facebook ka shpjeguar mënyrën e votimit në ditën e zgjedhjeve lokale më 17 tetor.


“Në mënyrë që fitorja jonë me 17 tetor të jetë e madhe, duhet të votojmë me kujdes në dy fletëvotime të ndara – njëri për kryetar me numër PDK 177 – Shaqir Totaj, dhe tjetri për partinë dhe njërin nga 45 kandidatët për Kuvendin Komunal të Prizrenit.  

Shikojeni dhe shpërndajeni këtë video të shkurtër te të gjithë miqtë e juaj që kanë vendosur të votojnë për ndryshimin. Bashkë për Prizrenin”, shkruan Totaj në Facebook

Lexo edhe

Video