Shaqir Totaj: 5 arsye pse duhet të votoni për ndryshimin të dielën (Video)

Shaqir Totaj: 5 arsye pse duhet të votoni për ndryshimin të dielën (Video)

Kandidati për Kryetar të Prizrenit, Shaqir Totaj ka radhitur pesë arsye pse ai duhet të jetë zgjedhja e qytetarëve të dielën.

Profesionist e më përvojë, i pakorruptuar , njeri që merr vendime, e mban fjalën dhe e do qytetin.


Këto janë pesë cilësi që i janë atribuar Totajt edhe nga qytetarët e Prizrenit, e të cilat mund ti shihni edhe në këtë video.

Lexo edhe

Video

error: