Shaolin Gang flasin për Ledrin dhe Gjikon, paralajmërojnë bashkëpunim me Feron

Shaolin Gang flasin për Ledrin dhe Gjikon, paralajmërojnë bashkëpunim me Feron

Në emisionin Cult të Kosovapress kësaj radhe të ftuar ishin Shaolin Gang.

Blund and Real thanë se nuk e kanë përkrah protestën e artistëve, pasi siç thonë ata janë të fundit që duhet ankuar.


Ndryshe ata paralajmëruan edhe një bashkëpunim me Feron por që ende nuk është vendosur se kur do të publikohet.

Në fund kishin edhe disa fjalë për Ledrin e Gjikon.

Për më shumë ndiqeni intervistën e plotë.

Video

error: