Shala: Domaneku ka besim në planin e PDK-së për rimëkëmbje ekonomike e politike

Shala: Domaneku ka besim në planin e PDK-së për rimëkëmbje ekonomike e politike

Kandidati për deputet nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Ferat Shala ka thënë se fshati Domanek me shpresë dhe besim në planin e PDK-së për rimëkëmbje ekonomike dhe politike.


“Domanekasit të përcaktuar që më 14 shkurt qeverisjen e ardhshme të Kosovës t’ia besojnë njerëzve të dëshmuar në luftë dhe në shtetbërje. #Rimëkëmbje #FeratShala14”, ka shkruar ai.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.