Sezon fantastik sportiv në Nimi Tv me kualitet 4k në kanalet sportive

Sezon fantastik sportiv në Nimi Tv me kualitet 4k në kanalet sportive

Kanalet sportive në NIMI TV tani në rezolucionin 4K!

Mbi 40 kanale sporti, mbi 22 liga sportive të të gjitha kategorive si futboll, basketboll, hendboll. volejboll, tenis, dhe shumë të tjera

Nimi TV sjell ekskluzivisht kontentin më të mirë televiziv nga Digitalb,Tring dhe Artmotion me kanalet sportive si Tring Sport, Art Sport dhe SuperSport në paketat e saja si Prime dhe Digi Prime.

Po ashtu, loja shpërblyese e Nimi TV e udhëhequr nga prezantuesi i njohur Ardit Gjebrea vazhdon deri në fund të këtij viti. Për 3 muajt e ardhshëm do të dhurohen edhe tri vetura Dacia Sandero, dhe një apartament në fund të vitit.

Nga momenti i parë që ju abonoheni në Pakon Prime & Digiprime të platformës Tv shqip NIMI TV bëheni pjesë e lojës sonë!

Rregullat e lojës shpërblyese mund ti mësoni duke klikuar këtu!

Abonohuni tani, shiko sportet tuaja të preferuara dhe në të njëjtën kohë bëhu pjesë e lojës shpërblyese!

Qendra e thirrjeve dhe kujdesi ndaj klientit në NIMI TV  është 24/7, andaj në qoftë se keni ndonjë pyetje apo kërkesë për sqarim, kontaktoni përmes web-faqes nimitv.com apo duke telefonuar pa pagesë në numrat e kontaktit të listuar më poshtë:

Zvicër +41 44 578 88 99


Gjermani +49 221 59988956

Angli +44 2 03 139 9024

Greqi +30 211 1983848

Itali +39 06 83364687

Australia +61 2 6188 4899

Austri +43 720815633

Norvegji +47 21 95 49 06

Suedi +46 8 535 278 12

NIMI TV më afër atdheut!

Video