Serbët e ngujuar në objektin në veri furnizohem me ushqim

Serbët e ngujuar në objektin në veri furnizohem me ushqim

Për punëtorët e strukturave paralele në Lagjen e Boshnjakëve, tashmë janë sjellë gjëra ushqimore. Ata po qëndrojnë brenda objektit që ndodhet pranë Komunës së Mitrovicës së Veriut.

Deri më tani janë vërejtur lëvizje të disa personave, teksa hyjnë dhe dalin nga ky objekt.


Policia ka deklaruar gjatë ditës se nuk u është kërkuar asistencë për largimin e këtyre  strukturave nga objekti.

Ndërkaq, nga Komuna e Mitrovicës së Veriut është thënë për KosovaPress se nuk kanë ndryshim apo shtyrje të vendimit.

Banorët që jetojnë përreth objektit kanë bërë të ditur se mbrëmë gjatë tërë natës objekti ka qenë i ndriçuar, andaj dyshohet se punëtorët e strukturave ilegale kaluan natën brenda objektit.

Lexo edhe

Video