Selmanaj kërkon që Qeveria të rishqyrtojë vendimin për gazin

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj, ka deklaruar se vendimi i qeverisë së Kosovës për gazsjellësin i dëmton rënd interesat e Kosovës dhe interesat gjeostrategjike të miqve të saj ndërkombëtarë, me theks të veçantë SHBA-së. Selmanaj, tha se nëse Qeveria nuk e rishqyrton urgjentisht këtë vendim, Kosova mund të përfundojë si shteti i … Continue reading Selmanaj kërkon që Qeveria të rishqyrtojë vendimin për gazin