Sekuestrohen kartela grafike dhe aparate për prodhimin e kriptovalutave

Sekuestrohen kartela grafike dhe aparate për prodhimin e kriptovalutave

Njësitet policore të Fushë Kosovës, në bashkëpunim me ekipin e KEDS dhe zyrtarët e Doganës së Kosovës, në rrugën “Fahri Fazliu” në Fushë Kosovë, kanë gjetur dhe sekuestruar 3 aparate për prodhimin e kriptovalutave dhe 16 kartela grafike.


Rasti ka ndodhur sot. Marrë parasyshë procedurat ligjore lidhur me këtë rast, veprimet e mëtejme do të ndërmerren nga Dogana e  Kosovës.

Lexo edhe

Video