Seancat atraktive për fëmijë të logopedes Vlera Rexhepi!

Seancat atraktive për fëmijë të logopedes Vlera Rexhepi!

Të mësosh të flasësh në fakt për një fëmijë nuk është një rrugëtim i lehtë. Logopedët ekzistojnë pikërisht për këtë, për të ndihmuar fëmijët me anë të seancave logopedike. Çdo fëmijë zhvillohet sipas ritmit të tij por nëse fëmija juaj nuk flet aq sa shumica e fëmijëve të moshës së tij ai mund të ketë ndonjë çrregullim në të folur. Mjaft me rëndësi është të dimë se si zhvillohet një terapi te logopedi, kësaj here ekipi i emisionit ”Foleja” vizitoi logopeden Vlera Rexhepi e cila na informoi për gjithçka që duhet të dijmë mbi logopedinë, problemet në të folur si dhe trajtimin e tyre te fëmijët.Tejet interesante janë edhe seancat që ajo zhvillon duke përdorur fotografi e lojëra si Puzzle të cilat janë mjaft atraktive për fëmijët.

Për më shumë ndiqni videon!


Lexo edhe

Video