Seanca e Kuvendit, zhbllokimi i të hyrave vetanake futet në rend dite

Rendi i ditës i seancës së sotme plenare të Kuvendit të Kosovës është plotësuar edhe me një pikë, atë të projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2023. Ky projektligj mundëson bartjen e të hyrave vetanake të komunave.


Ky mocion u propozua nga shefja e grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila, dhe si i tillë mori mbështetjen e 72 deputetëve ndërsa nuk pati asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim.

Lajmi i plotë është në sistemin me parapagim.

Lexo edhe

Video