Seanca e Kuvendit fillon me një minutë heshtje

Seanca e Kuvendit fillon me një minutë heshtje

Seanca e Kuvendit të Kosovë ka nisur me një minutë heshtje në nderim të Ditës së Dëshmorëve.


Në këtë seancë në rend dite ndër të tjera është edhe shqyrtimi në parim i projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që caktojnë shumën e benificionit në lartësi të pagës minimale, procedurat e caktimit të pagës minimale dhe shkallët tatimore në të ardhurat personale vjetore.

Lexo edhe

Video