Schumer kërkon 8,5 miliardë dollarë për të luftuar COVID-19

Schumer kërkon 8,5 miliardë dollarë për të luftuar COVID-19

Kryedemokrati në Senat, Chuck Schumer propozoi një ndarje buxheti prej 8,5 miliardë dollarësh për kundërpërgjigjen e qeverisë federale ndaj përhapjes së koronavirusit të ri.


“Përgjigjja e Shtëpisë së Bardhë deri më tani ka qenë shumë pak dhe shumë vonë, dhe i mungon një plan i qartë për t’u marrë me përhapjen e virusit”, theksoi Shchumer duke kritikuar ashpër administratën e Trumpit.

Propozimi i bërë nga Schumer përfshin edhe një miliard dollarë për ndihmën e SHBA-së jashtë shtetit./ATSH/

Lexo edhe

error: