Scholz premton përmirësim të situatës energjetike

Qeveria e re në vitin e parë të punës do të nisë gjithçka ndryshimet legjislative të nevojshme për të siguruar që Gjermania të ndryshojë situatën e energjisë elektrike dhe për të prodhuar mjaftueshëm për të ardhmen e industrisë, deklaroi kreu i SPD-së, Olaf Scholz. Duke folur në një takim me sindikatat, Scholz përsëriti se ”qeveria … Continue reading Scholz premton përmirësim të situatës energjetike