SBASHK-u reagon rreth rastit të arsimtares së vrarë në Prishtinë

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), ka reaguar pas rastit të rëndë që u regjistrua në orët e mëngjesit të sotëm në Prishtinë, ku po dyshohet se bashkëshorti ka vrarë me sëpatë gruan e tij, Sadije Godeni. Godeni punonte si arsimtare në shkollën “Dardania” në Prishtinë. Reagimi i plotë: SBASHK  – dhembje … Continue reading SBASHK-u reagon rreth rastit të arsimtares së vrarë në Prishtinë