Samiti BE-Ballkani Perëndimor, dy kryeministra kërcejnë

Samiti BE-Ballkani Perëndimor, dy kryeministra kërcejnë

Kryeministi i Holandës, Mark Rutte dhe ai i Luksemburgut, Xavier Bettel janë parë teksa shijojnë performancën e kërcimit të disa fëmijëve, në kuadër të Samitit BE-Ballkani Perëndimor.

Dy liderëve jo vetëm iu pëlqeu koreografia, por duket se i janë bashkuar me dëshirë kërcimit.


Korrespondenti i Financial Times, Henry Foy, ka shpërndarë në Twitter deri sa ka shkruar “ja pse politikanët nuk duhen të kërcejnë, dhe t’ia lënë këtë gjë fëmijëve”.

Lexo edhe

Video