Salla moderne e konferencave ne ROYAL G MAX

Salla moderne e konferencave ne ROYAL G MAX

Ndër ambientet moerne të ROYAL G MAX është edhe salla e konferencave.

Salla e konferenca është 220 metra katrorë me pamje nga deti që mund të përshtatet deri në 120 persona.

Gjithashtu, ajo mund të ndahet edhe në dy salla konferencash për takime biznesi.

Salla është e pajisur me të gjithë teknologjinë moderne dhe kushtet optimale për organizime të rëndësishme.


Po ashtu, në ROYAL G MAX ka hapësira të mjaftueshme edhe për aktivitete të ndryshme.

Krerët më të lartë të shtetit shqiptar zgjodhën ROYAL G MAX për disa prej aktiviteteve.

ROYAL G MAX ndodhet ne brigjet e bukura te detit Adriatik, vetëm 15 kilometra larg nga qendra historike e Durrësit.

Hoteli ndodhet vetëm 35 minuta larg nga aeroporti ndërkombëtar Nënë Tereza dhe 40 minuta nga qendra e kryeqytetit, Tiranës.

Lexo edhe

Video