Salih Mustafa deklarohet i pafajshëm para Gjykatës Speciale

Ish-komandanti i UÇK-së, Salih Mustafa është deklaruar i pafajshëm për të gjitha pikat me të cilat akuzohet. Ai në paraqitjen e dytë para Dhomave të Specializuara në Hagë, ka thënë se ndjehet i pafajshëm dhe se beson në drejtësinë e kësaj Gjykate. “Duke shpresuar që kjo gjykatë do të prodhojë drejtësi dhe vetëm drejtësi, edhe … Continue reading Salih Mustafa deklarohet i pafajshëm para Gjykatës Speciale