Rusia i vë veton rezolutës së hartuar nga Shqipëria dhe SHBA për aneksimin e 4 rajoneve ukrainase

​Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës paraqitën një rezolutë në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, e cila dënonte referendumet e zhvilluara në Ukrainë nga pushtuesit rusë. Por e njëjta u hodh poshtë pasi Rusia vendosi veton. Përfaqësuesi i Moskës në OKB votoi kundër, ndërsa Kina abstenoi së bashku me Brazilin, Indinë dhe Gabonin. Rezoluta … Continue reading Rusia i vë veton rezolutës së hartuar nga Shqipëria dhe SHBA për aneksimin e 4 rajoneve ukrainase