‘Runis Home Outlet – Sjell kualitetin Europian’

‘Runis Home Outlet – Sjell kualitetin Europian’

Mundesi fantastike e blerjes se produkteve shtepiake– Runis Home Outlet rihapet në Fushe Kosove duke sjellur produkte me cilesi te larte Made In Germany.

Runis Home gjithashtu do ta sjell për të gjithë konsumatorët e vet edhe ofertën me zbritje në produkte të ndryshme, duke filluar nga data 17 Dhjetor e deri më 31 Dhjetor.

Runis Home  ka vendosur të ofrojë një standard të ri në procesin e sherbimit, ku produkti ka cilësi Europiane të kombinuar me një avantazh konkurrues në cmime.

Pra Runisi ju mundeson te te bleni produkte shtepiake me cmime te volitshem!


Runis Home  është vendi që kompleton shtëpinë tuaj duke ofruar (Peshqir, Jorgan, Jastek, Tepih, Dekor dhe Hoteleri).

Ne rastin e hapjes se pikes, Runis Home do të ofroj zbritje deri në 70%  .

Sasia eshte limituar, andaj nxitoni për të përfituar edhe ju nga zbritja e madhe!

Për të shfletuar fletushkën me oferta klikoni këtu:  https://viewer.ipaper.io/runis-1/runisbroshurapdf/?page=1

Lexo edhe

Video