Rukiqi për tubimet elektorale: Si arsyetohen tash ndalesat për organizimin e ahengjeve

Rukiqi për tubimet elektorale: Si arsyetohen tash ndalesat për organizimin e ahengjeve

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka thënë se tubimet e fundit elektorale, me dhjetëra persona në hapësira te mbyllura, i bëjnë te pavlera të gjitha masat kufizuese për parandalimin e përhapjes së pandemisë, duke pyetur madje si arsyetohet tash ndalesa për organizmin e ahengjeve.


Sipas tij, politikanët dhe qytetarët e tjerë janë të barabartë para ligjit ndërsa e cilësoi hipokrizi që të njëjtit njerëz që premtojnë sundim të ligjit e shkelin vet atë.

“Tubimet e fundit elektorale, me dhjetëra persona në hapësira te mbyllura, i bëjnë te pavlera, te gjitha masat kufizuese, për parandalimin e pandemisë. Si mund te arsyetohet, tash e tutje, ndalesa për organizimin e ahengjeve dhe ngjarjeve? Si mund te arsyetohet kufizimi i orarit te punës?? Politikanet ehe qytetaret e tjerë janë te barabarte para ligjit. Hipokrizi e llojit te vet është qe te njëjtit qe premtojnë sundim te ligjit, te vazhdojnë natën dhe ditën te shkelin ligjin”, tha Rukiqi.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: