Rudina Sojeva botoi librin e saj të parë

Rudina Sojeva botoi librin e saj të parë

Ka pasion shkrimin dhe baletin.
Kjo është Rudina Sojeva, 11 vjecarja e cila botoi librin e saj të parë me Poezi dhe Tregime.
Rudina është një balerinë e suksesshme, e cila mahnitë me lëvizjet e trupit.


Video

error: