Rrufe sonte gjatë mbrëmjes në Prishtinë (Foto)

Rrufe sonte gjatë mbrëmjes në Prishtinë (Foto)

Rrufe sonte gjatë mbrëmjes në Prishtinë dhe më vonë në distancë.


Prishtina Weather ka publikuar disa fotografi nga rrufeja, dukt theksuar se sasia e të reshurave deri në mbrëmje sot arriti në 14mm, derisa edhe me të reshurat e djeshme total janë 23mm.

“Sonte aty nga ora 20 intenziteti i reshjeve ishte 108mm në orë, por natyrisht kjo vetëm në çast, se po të vazhdonte me këtë ritëm mund të kishim deri në 100mm shi për një orë”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video