Rrobalarëse me veçori të reja

Rrobalarëse me veçori të reja

Kompania “Kuvilabi Ariston”, vazhdon me risi në tregun tonë. Kësaj radhe prezanton dizajnin e ri të rrobalarëses, e cila përveç cilësisë së garantuar ofron edhe opsione të reja.

Me Stop/Add (ndal dhe shto) ju mund të shtoni rrobat me ciklin e larjes gjatë minutave të para të ciklit pa dëmtuar performancën e larjes.

Steam Hygiene. Me avull është e mundur të pastroni rrobat tuaja edhe duke larë rrobat tuaja në temperaturë të ulët, duke eleminuar 99,9% të baktereve

Anti-Alergji. Programi kundër alergjisë lanë thellë pa stresuar pëlhurat dhe heq shumicën e alergeneve që shkaktojnë acarim të lëkurës.


Me Opsionin ECO RAPID: ju mund të zvogëloni kohën deri në 50% për të marrë një larje rrobash të shpejtë, duke ruajtur performancën e përsosur të larjes dhe gjithashtu mund të ulni konsumin e energjisë deri në 20%.

Opsioni i higjenës së avullit dhe ciklit të rifreskimit të avullit sigurojnë kujdesin dhe mbrojtjen përfundimtare për ruajtjen e rrobave tuaja të freskët, të përkryer e të pastër.

Si dhe shumë opsione tjera….

Video