Rrjeti Global i Komunave “Act Now” vlerëson kryetarin Kastrati

Rrjeti Global i Komunave “Act Now” vlerëson kryetarin Kastrati

Rrjeti Global i Komunave “Act Now” ka vlerësuar punën dhe angazhimin e kryetarit të Kamenicës Qëndron Kastrati.


Përfaqësuesi i këtij rrjeti, George Antoun në një shkrim të tij e ka quajtur Kastratin si një lider vizionar që ka shumë gjëra për të ofruar.

Lexo edhe

Video

error: