Rriten ankesat ndaj prokurorëve për shkelje disiplinore

Rriten ankesat ndaj prokurorëve për shkelje disiplinore

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), në kuadër të platformës “Drejtësia Sot” ka prezantuar të  të gjeturat e analizës të titulluar “Natyra e çështjeve disiplinore në sistemin gjyqësor dhe prokurorial të Kosovës dhe funksionimi i mekanizmit disiplinor“. 

Aty u bë e ditur se në 6 mujorin e parë të vitit 2021 ka trend të rritjes së ankesave ndaj prokurorëve për shkelje disiplinore.


Këto të dhëna, përmes një konference për medie, i bëri të ditura Rreze Hoxha nga GLPS.

“Në 6 mujorin e parë të vitit 2021 kemi një trend të rritjes të ankesave ndaj prokurorëve të shtetit për shkelje disiplinore”, tha ajo.

Lexo edhe

Video

error: