Rrini gati, Jaffa Champion po shpërblen konsumatorët!

Rrini gati, Jaffa Champion po shpërblen konsumatorët!

Brendi i shijes botërore, Jaffa Champion së shpejti po vjen me një kampanjë shpërblyese për gjithë konsumatorët e vet.

Rrini gati sepse shumë befasi në shpërblime po ju presin të gjithë juve konsumatorë të brendit tonë.


Për fillimin e super kampanjës, mënyrën e lojës dhe rreth shpërblimeve do të njoftoheni përmes rrjeteve sociale në Facebook dhe Instagram.

Na ndiqni në Jaffa Champion për më shumë informacione.

Jaffa Champion, brend i shijes botërore!

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: